London Aquarium

Onder de zee en door de rivier! Het nieuwe Sea Life London Aquarium wordt jaarlijks bezocht door miljoenen uit de hele wereld om de ongelooflijke aquaria vol onderwaterleven te bezichtigen. Van de nieuwe tunnel onder water, waarbij duizenden vissen rond je heen zwemmen, naar het aquarium met zeedieren van de Stille Oceaan en de spectaculaire Shark Walk. Het London Aquarium heeft meer dan 28 bijzondere aquaria. Probeer de interactieve onderwater Ocean Conveyor voor een vermakelijke en informatieve rondleiding van alles wat leeft in het diepste van de zee.

Het grootste aquarium van Londen is de thuisbasis van veel van de meest zeldzame vissen en reptielen op de planeet. Daarnaast is het aquarium gewijd aan het behoud en de bescherming van het milieu. Je kan zelfs een dier adopteren als onderdeel van het behoudplan. Het is zo veel meer dan enkel vis in een tank! Met aquaria en het teken van het regenwoud en zelfs zeemeermin shows, is het London Aquarium een golf van plezier voor iedereen! Zeker het bezoeken waard tijdens je citytrip in Londen.

Het Sea Life London Aquarium is gelegen aan de zuidelijke oever van de rivier de Theems en is een leuk gevulde en opmerkelijke dag uit. De voedertijden en educatieve rondleidingen van en over de zeedieren vormen een hoogtepunt van het uitstapje. Het aquarium heeft vele speciale aanbiedingen voor groepen en families.

Ticketprijzen variëren van 18,50 pond voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen. Boek online en sla de wachtrijen over. Als je online je tickets bestelt, kan je zelfs ook een rondleiding achter de schermen krijgen voor een zeer kleine meerkost.

Openingsuren

Maandag tot donderdag: 10u-18u
Vrijdag tot zondag: 10u-19u

Tickets

Kopen en meer info

Adres

County Hall
Westminster Bridge Road

Metro
  • Waterloo
  • Westminster