Reisgidsen Londen

Als je op citytrip gaat naar Londen, dan heb je twee mogelijkheden. Of je gaat op één van de vele leuke en interessante excursies in Londen. Iets wat je zeker eens moet doen, als je er de tijd voor hebt. Of je trekt er zelf op uit. Citytripjelonden.com maakte een selectie van de beste reisgidsen voor Londen. Ontdek ze zelf.

Deze selectie van reisgidsen voor Londen, worden aangeboden door bol.com. Als je een bestelling plaatst boven de 20 euro, dan worden de reisgidsen gratis thuis geleverd. Zonder verzendingskosten!

Londen

Rob Humpreys

Londen is een stad die ontzettend veel te bieden heeft. Er heerste een sfeer van creativiteit en een bruisende energie. De historische schoonheid is ongeëvenaard, de keuken is van topniveau, je vindt er magnifieke kunstgalerijen en Londen is gevuld met bezienswaardigheden. Of je op citytrip gaat naar Londen om te shoppen of goed te eten, met deze gids vind je zeker je gading. De indeling is zeer overzichtelijk, de reisgids bevat ook duidelijke plattegronden en overzichtelijke kaarten. Kortom, dé reisgids voor een geslaagde citytrip in Londen.

Prijs: €19,99

Bestel dé Londense reisgids

 

Familiegids Londen

Vincent Crump

Deze reisgids is er vooral voor de mensen die er tijdens hun citytrip in Londen zelf op uit willen trekken, en zelf Londen willen gaan verkennen. De gids is zeer praktisch en informatief. De Londense familiereisgids start met een korte introductie over Londen. Daarna krijg je een overzicht van Londense bezienswaardigheden die je zeker moet gaan bezoeken. De gids houdt ook rekening met de jongere gezinsleden en schenkt voldoende aandacht aan het Londen voor kinderen. Een echte aanrader dus.

Prijs: €19,99

Bestel de Londense familiegids

 

ANWB Stadskaart

ANWB

Een plattegrond of stadskaart van Londen. Iets wat je zeker op zak moet hebben tijdens je citytrip in Londen. Zonder twijfel. Deze stadskaart biedt alle informatie op 1 grote kaart. Op de voorkant van de kaart vind je een mooi uitgewerkte en gedetailleerde  plattegrond terug. Op de achterzijde is er ruimte voor een oplijsting van enkele van de voornaamste Londense bezienswaardigheden, een kaart van de metro in Londe, een straatnamenregister, een omgevingskaart en nog allerlei praktische info. Dankzij deze kaart kan je gewoonweg niet verdwalen. De kaart is ook watervast, dus scheurt zeker niet als hij nat is geworden door de regen!

Prijs: €8,95

Bestel de stadskaart van Londen