Kerstmarkten in Londen 2012

Ben je al in de mood voor het wintershoppen of moet je er nog helemaal aan beginnen? Dan is Londen een goede optie. We belichten hier voor jullie de beste wintermarkten in Londen waar je unieke cadeautjes kan gaan kopen of gewoon wat kan rondkuieren met een lekker glaasje warme wijn. Maar je moet er niet tot december voor wachten. Ook nu zijn er al tal van markten in Londen open voor wat kerstshoppen.

We Make London Christmas Show

We Make London neemt het Battersea Arts Centre over en maakt er een gezellig markt van waar je handgemaakte en unieke cadeautjes en geschenken kan kopen. Er is een café, kinderopvang en er zijn tal van workshops. De markt is toegankelijk op 1 December van 11u tot 17u.

Belgravia Christmas Sunday

Elizabeth Street en Pimlico Road worden omgetoverd in een echt winters wonderland, met kerstallen, ballonplooiers and kerstverhaaltjes. Zorg er ook zeker voor dat je het optreden van de brass band kan bijwonen. Zo geraak je zeker in een gezellige kerstsfeer. 2 December, van 12u tot 17u.

Winter’s Most Wanted

Ben je veel bezig met mode en wil je jouw winterse kleerkast aanvullen en inspiratie opdoen? Dan moet je zeker langsgaan op Canary WHarf. Daar vindt een jaarlijks festival plaats waar je naar hartelust kan shoppen. Veel winkels verkopen hun moderartikelen met vaak meer dan 20% korting. En wie weet tik je er wel een gratis goodiebag op de kop. Zeker langsgaan als je op 29 november op citytrip bent in Londen. De markt is open van 9u tot 20u en gratis toegankelijk.

Petersham Nurseries Candlelit Kerstmarkt

Ben je meer op zoek naar wat authentiek kaarslicht en leuke kerstliedjes, dan kan je je gading vinden bij de twinkelende lichtjes van Petersham Nurseries. Neem deel aan het kerstshoppen in Londen met wat gepofte kastanjes in je hand en de gezangen van het plaatselijke kerstkoor. 5 en  December van 18u tot 21u.

Royal College of Art Christmas Fete

The Royal College organiseert zijn eerste kerstmarkt ooit waarop je werk van oudstudenten en huidige studenten kan gaan bewonderen. Een uitgelezen gelegenheid om een uniek Kerstcadeau op te pikken van unieke artietsen die zich gespecialiseerd hebben op diverse domeinen zoals juwelen en keramiek. Je kan er ook lekkere drankjes drinken. 6-9 Decemeber, 12u tot 19, Zaterdag en Zondag, 12u tot 17u. Gratis toegang.

Kerstmarkt van Chatsworth Road

Kruier op je dooie gemak door het autovrije Chatsworth Road in Londen. Je vindt er een heleboel leuke kerstwinkeltjes, kraampjes en lekker eten. Je vind er veel vintage kledij. 11 december van 11u tot 16u.

Festive Feast Indoor Market

Is er een beter locatie om de stress uit je lichaam te laten vloeien tijdens het kerstshoppen dan tussen de muren van Clisshold House? Er is een ruime keuze aan lekkere wijnen en leuke kraampjes. Allemaal binnenin het nieuw gerestaureerde gebouw. 7 en 8 december van 10u30 tot 15u. Gratis toegang.

Rode Kruis Kerstmarkt in Londen

Shoppen voor het goede doel. Dan kan tijdens een citytrip in Londen in Kenisington Town Hall. Daar staan meer dan 70 winkeltjes waar je in kan snuisteren. Als je op voorhand registreert, dan kan je deelnemen aan een tombola. 29 November, 10u tot 16u.

Secret Emporium’s Christmas Market

De meest modegerichte kerstmarkt in Londen is de Secret Emporium’s Christmas Market. De winkel Shoreditch, Factory 7, tranformeert in een stedelijke kerstmarkt waarin je de kleren van de beste Britse designers kan terugvinden. 15-16 december van 10u30 tot 20u.

Eel Pie Island Christmas Open Studios

Eel Pie Island opent zijn studiodeuren. De studio is het best bekend doordat het vaak geassocieerd wordt met David Bowie en de Rolling Stones. Je vindt er een hele hoop leuke kraampjes terug.8-9 december (10u30 tot 18u30)

The Social’s Christmas Market

Caught by the River us een bar, kunsten- en cultuurwebsite en organiseert een kerstmarkt in Londen vol met boeken, kaarten en CD, maar ook met veel kleren en accessiores van onafhankelijke winkels. Er is een grote bar met een speciaal Social Christmas-bier, warm eten en toffe DJs. Vanaf 1 december, en elke zaterdag tot kerstmis. 12u tot 18u.

Kilburn to Kensal Winter Market in The Albert

Een uitgelezen kans om unieke en duurzame cadeaus te kopen van lokale artiesten en verdelers. Er is een uitgebreid programma van activiteiten voor de hele familie. Zo kan je er een brief schrijven aan de kersmarkt. Elke zaterdag van 1 – 15 december, 11u tot 15 uur, nachtmarkten op 6 en 13 december van 17u tot 22u.

 

Recent Related Posts