Leuke dingen om te doen

Londen heeft een zeer groot aanbod aan attracties en bezienswaardigheden. We verzamelden enkele tips. Het is aan te raden om best op voorhand al een aantal zaken te plannen en je tickets op tijd te kopen. Zo kan je de lange rijen aan de attracties vermijden en in zo kan je deze attracties goedkoper bezoeken. Je kan tot wel bijna 50% besparen. Hieronder vind je ons overzicht van attracties die je zeker zou moeten doen … met korting!

De 10 tips voor je citytrip in Londen

De prijzen kunnen variëren doordat ze berekend worden op de koers van de Britse Pond

De London Pass vanaf € 54,75

Met de London Sightseeing Pass heb je gratis toegang tot meer dan 50 topattracties  waaronder koninklijke locaties zoals Windsor Castle, de Tower of London, Kensington Palace en Westminster Abbey. Daarbovenop krijg je een gratis reisgid. Lees meer over de London Pass

Tower of London vanaf € 24,51

Tijdens je citytrip in Londen moet je zeker een bezoekje brengen aan de Tower of Londen. Koop je kaartjes goedkoop op voorhand en sla de wachtrijen over. Zo kan je nog meer genieten van je citytrip in Londen. Koop hier je tickets.

De Lion King Musical vanaf € 89,85

Beleef het verhaal van de Leeuwenkoning nu live. Laat je onderdompelen in de magie van spektakel en emoties. Deze topproductie kan je nu voordelig gaan bijwonen. Bestel hier je ticket aan een voordelig tarief.

London Eye vanaf € 35,99

Ontdek Londen vanuit de lucht. Bekijk alle bezienswaardigheden van Londen vanuit de beste zetel. Sla de wachtrijen over en geniet van het uitzicht en de rust. Dit is een attractie die je zeker niet mag missen.
Koop hier je tickets

Londen Rockmuziektour vanaf € 37,90

Deze excursie is de ideale manier om de geschiedenis van de Londense rockmuziek te ontdekken. Bezoek beroemde rock-‘n’-roll locaties in het gezellige Soho en treed in de voetsporen van The Beatles, U2 en Queen.
Reserveer je tickets hier

Hop On Hop Off bus vanaf € 32,99

Stel je eigen sightseeingroute samen met de Hop-On Hop-Off tour doorheen Londen. Uw kaartje is ook geldig voor een gratis Hop-on Hop-off boottocht op de rivier de Theems en drie gratis stadswandelingen.
Koop hier je tickets

Privérondleiding per zwarte Engelse taxi vanaf € 81,99

Wat is er beter dan een rondleiding door Londen in een zwarte Engelse taxi? Je hebt je eigen persoonlijke chauffeurgids en ziet Londenop je eigen tempo. Je kan zelfs je eigen route plannen!
Reserveer uw taxi hier

London Duck Tour vanaf € 24,99

Een echte topper bij toeristen. Ontdek de Londense bezienswaardigheden vanuit een geel amfibievoertuig. Rij én vaar langs monumenten zoals Buckingham Palace, Westminster Abbey, het London Eye en de Big Ben. Koop uw tickets hier.

We Will Rock You Theatershow op West End vanaf € 56,90

We Will Rock You zit boordevol hits van Queen! Je hoort nummers als Killer Queen, We Are The Champions, It’s A Kind Of Magic, Radio Ga Ga, Bohemian Rhapsody en natuurlijk… We Will Rock You. Koop uw tickets hier.

The Shard London vanaf € 31,77 – NIEUW

The Shard is open vanaf 1 februari 2013 en mag je zeker niet missen tijdens je citytrip in Londen. Geniet van het 360° zicht en ontdek de Londense bezienswaardigheden vanuit de lucht! Reserveer op tijd want het belooft een druk bezochte attractie te worden. Koop je tickets hier