Musicals in Londen

Londen is dé stad bij uitstek om een musical of theatershow te gaan bijwonen. Musicals zoals de Wizard of Oz, de Lion King, de Phantom of the Opera, We Will Rock You, Les Misérables, Wicked, Billy Elliot en nog vele andere worden opgevoerd in Londen. Om zeker te zijn van een plaatsje in de zaal, koop je best op voorhand je tickets. Je kan ze zelfs kopen via onze site. Vaak is op voorhand je tickets kopen, goedkoper dan aan de kassa en je bent zeker van je plaats.

Wizard of Oz Musical op London’s West End
De musical van de Wizard of Oz is gebaseerd op het alomgekende verhaal en ietwat aangepast door Andrew Lloyd Webber. Stap zelf me in de wereld van Oz en laat je meeslepen door het verhaal en de fantastische muziek. Koop hier je tickets voor de musical van de Wizard of Oz

Lion King Musical in het Lyceum Theatre
Laat je onderdompelen in de wereld van de Lion King en zing alle liedjes mee die je kent uit de bekende animatiefilm van Disney. De Lion King Musical is een streling voor het oog en het oor. Je zal verbluft staan.
Lees verder over de Lion King Musical 

The Phantom of the Opera in Her Majesty’s Theatre
De Phantom of the Opera een van de topmusicals van Andrew Lloyd Webber. De Phantom van the Opera gaat over een spook in de Parijse Opera die er alles aan doet om zijn muze een hoofdrol te kunnen geven. Lees verder over de Phantom of the Opera

We Will Rock You in het Dominion Theatre
“We Will Rock You” is de musical met de muziek van Queen. Deze feel-good musical staat garant voor een geweldige ervaring. Word verliefd op het verhaal en zing mee met de muziek van deze musicalhit.
Lees verder over de musical We Will Rock You

Les Misérables in het Queens Theatre
De musical Les Misérables is gebaseerd op het bekende boek van Victor Hugo. Laat je meeslepen in het verhaal van Jean Valjean en geniet van deze prachtige musicalproductie op het Londense West End.
Lees verder over de musical Les Misérables. 

Wicked in het Apollo Victoria
Wicked is het verhaal van de heksen uit Oz. Je bent toeschouwer van het verhaal van de Wizard of Oz, maar dan door de ogen van de Groene Heks. Geniet van de verbluffende decors en de schitterende muziek! Een van de topmusicals op het Londense West End!
Lees meer over de musical Wicked 

Billy Elliot Musical in Victoria Palace Theatre
Bekijk de hitmusical Billy Elliot die gebaseerd is op de bekende film. De muziek is geschreven door Elton John. Wees op tijd, want de plaatsen voor deze musical zijn snel uitverkocht!
Lees meer over de Billy Elliot musical 

Mamma Mia! Musical in Prince of Wales TheatreZing mee met de liedjes van ABBA tijdens de Mamma Mia! Musical in West End, Londen. Deze feel-good musical is een prachtige ervaring waar je nog lang van gaat nagenieten. Dat is zeker!
Lees meer over de musical Mamma Mia! 

Chicago: de musical in Garrick Theatre
De meeste mensen kennen Chicago als een film. Maar de musical is zelfs nog beter. Zang, dans, drama, emoties, spanning, sensatie, al deze elementen komen in Chicago: de musical aan bod.
Lees meer over de Chicago: de musical! 

Shrek: de musical in Theatre Royal Drury Lane
Ga tijdens deze musical samen met Shrek en Donkey op avontuur om de mooie Prinses Fiona te redden uit de toren die bewaakt wordt door een vuurspuwende draak. Humor en spanning verzekerd!
Lees meer over Shrek: de musical