Billy Elliot Musical in Victoria Palace Theatre

Billy Elliot: de musical is een herwerkte musicalversie van de oscarfilm van Stephen Daldry, met muziek van Ben Elton. Het is een van de beste musicals die op dit moment op het Londense West End gespeeld worden.

Billy Elliot werd door zijn vader opgevoed in een mijnstadje waar er van jongens verwacht wordt om te boksen en niet te dansen. Laat staan om te dromen van te studeren aan de Koninklijke Balletschool. Na het volgen van een balletles, ziet de lerares van Billy dat hij echt talent heeft om te dansen en ze raadt Billy aan om zich aan te sluiten bij het koninklijk ballet. Deze inspirerende musical volgt Billy en zijn strijd om geapprecieerd te worden zoals hij werkelijk is.

De Billy Elliot musical won reeds 10 Tony Awards en 10 Drama Desk Awards waaronder steeds de prijs voor Beste Musical.

Duur: de Billy Elliot musical duurt 3 uur (inclusief pauze van 15 minuten)
Prijs: tickets voor de Billy Elliot musical heb je vanaf 55 euro.

Voor meer informatie en tickets voor Billy Elliot de Musical, klik hier 

De musical van Billy Elliot was echt een genot om naar te kijken. De jongen die Billy Elliot speelt is een ontzettend sterke danser en hij deed ons steeds versteld staan met zijn danskunsten. We zijn een grote fan van de film Billy Elliot, dus we vertrokken met grote verwachtingen naar het theater. We hadden ook een beetje schrik dat we teleurgesteld terug zouden komen. Maar helemaal onterecht. De musical was echt top. Het verhaal dat verteld wordt is in grote lijnen hetzelfde als die van de film, maar het is zoveel indrukwekkender om dit allemaal live te zien dan op een beeldscherm! We bestelden onze tickets via CitytripjeLonden.com en alles was dik in orde. We konden de tickets gemakkelijk afhalen aan de balie en we hadden super goede plaatsen!

Voor meer informatie en tickets voor Billy Elliot de Musical, klik hier