Chicago: de musical in Garrick Theatre

De West End-musical Chicago is al sinds zijn openingsavond op het Londense West End een echte hit. Chicago is een musical die al tal van prijzen heeft gewonnen en gaat maar over twee dingen: zingen en danse. De musical is uitermate geschikt voor een avond vol entertainment. En er is meer. Op regelmatige tijdstippen zijn er ook beroemdheden uit de TV- en filmwereld die de cast vervoegen.

Chicago vertelt het verhaal van Roxie Hart. Deze zangeres zit in de gevangenis omdat ze haar minnaar vermoord heeft en de schuld in de schoenen van haar man Amos heeft proberen te schuiven. In de gevangenis ontmoet ze Velma Kelly. Een echte beroemdheid, maar ook een moordenaar. De twee vrouwen besluiten om de handen in mekaar te slaan om een ongewone nachtclub-act op te voeren. Hiermee hopen ze op te vallen zodat iedereen hen blijft volgend.

Ze zijn beiden hongerig naar beroem zijn, geld en vrijheid. Daarom nemen de de advocaat Billy Flynn onder de arm. Beide vrouwen zullen opgehangen worden als ze hun zaak voor de rechtbank verliezen. Daarom doen ze er alles voor om aan hun vonnis te ontsnappen.

In de musical zal je onder meer de volgende liedjes kunnen horen:

  • All That Jazz
  • Razzle Dazzle
  • Class
  • All I Care About
  • Cell Block Tango

Duur: 150 minuten
Prijs: Tickets voor Chicago: de musical zijn er vanaf 65 euro

Voor meer informatie en tickets voor Chicago: de musical, klik hier

Wat een geweldige musical! Dit was onze eerste musical op de Londense West End en Chicago: de musical is ons ontzettend goed bevallen. De liedjes kenden we, net zoals de verhaallijn doordat we de film al gezien hadden. Maar de musical is echt zoveel meer. Op sommige momenten vergeet je bijna te ademen doordat je zo wordt opgezogen door het verhaal. Fenomenaal gewoon. We kinnen niet meer wachten om nog meer musicals te gaan bekijken!

Voor meer informatie en tickets voor Chicago: de musical, klik hier