De Lion King in het Lyceum Theatre

De Lion King Musical is een van de meest populaire musicals die op dit moment op de Londense West End lopen. In deze musical zie je onder andere Simba, Timon en Pumba uit de bekende animatiefilm van Disney tot leven komen. Laat je verrassen door de kleurrijke kostuums en de ontzettend mooie speciale effecten die gebruikt worden om de Afrikaanse landschappen tot leven te brengen.

In de Lion King Musical zie je 25 diersoorten tot leven komen. Leeuwen, antilopen, insecten, vissen, vogels, noem maar op. Elk van deze diersoorten wordt door acteurs en poppen tot leven gebracht. Je zal van je stoel vallen van verbazing als je de kuddes zebra’s op je af ziet komen en de giraffen het podium ziet betreden.

In de musical zitten de alom gekende liedjes van de film verwerkt zoals

  • Circle of Life
  • The Lion Sleeps Tonight
  • Hakuna Matata

Via CitytripjeLonden.com kan je tickets voor de beste plaatsen kopen met korting voor deze schitterende musical.

Inbegrepen in de prijs:

  • Tickets voor de Lion king Musical
  • Alle administratiekosten

Duur van de musical: ongeveer 2u45min
Prijs: vanaf 93 euro

Voor meer informatie en tickets voor Lion King de musical, klik hier 

Lees hier de reactie van een van onze bezoekers die de Lion Kings Musical is gaan bekijken in het Lyceum Theatre:

De musical van de Lion King is werkelijk wonderbaarlijk. We boekten onze tickets via CitytripjeLonden.com en alles liep gesmeerd. Van de bestelling van de tickets, tot het einde van onze avond. Onze plaats in de zaal was op de vijfde rij vanaf het podium. Recht in het midden van het theater. Hierdoor konden we alles zeer goed zien en volledig opgaan in het verhaal van de Lion King. De show is echt fantastisch. Elton John z’n muziek komt er zo goed tot zijn recht. We hebben zelfs een traantje moeten wegpikken. We denken er zelfs aan om de musical nog een tweede keer te gaan bekijken.”

Voor meer informatie en tickets voor Lion King de musical, klik hier