Les Misérables Musical in Queens Theatre

De musical Les Misérables heeft al zeer veel internationale prijzen gewonnen. En terecht! De musical neemt je mee op een epische verhaal over passie en vernieling en speelt zich af in een periode waarin het volk tijdens een revolutie in opstand komt tegen de gezaghebbers.

De musical Les Misérables is gebaseerd op gelijknamige boek van Victor Hugo en vertelt het verhaal van Jean Valjean. Na bijna 20 jaar dwangarbeid wordt hij vrijgelaten, maar iedereen ziet hem als een grote crimineel. Enkel de bisschop van Digne behandelt hem als een gelijke. Daarom besluit hij zijn leven te beteren. Maar kan dit wel met zijn verleden?

Les Misérables wordt al meer dan 25 jaar in Londen opgevoerd. Hierdoor is de musical de langstlopende van Londen. De musical is een van publiekslievelingen en wordt opgevoerd in meer dan 38 landen is reeds vertaald in 21 verschillende talen.

In de musical worden onder andere deze bekende nummers gezongen:

  • I Dreamed a Dream
  • On My Own
  • Do You Hear The People Sing?
  • One More Day
  • Empty Chairs and Empty Tables

Duur: De musical Les Misérables duurt 3 uur
Prijs: vanaf 64 euro

Voor meer informatie en tickets voor de musical Les Misérables, klik hier


Ik ben zo blij dat we onze tickets voor de musical kochten via CitytripjeLonden.com. Het was zeer gemakkelijk om de tickets op te halen en we kregen plaatsen op de tweede plaats. Beter kan haast niet. Les Misérables was een ongelofelijke show. Ik zag Les Misérables voor de eerste keer als film, maar ik moet toegeven: de musical live gaan bekijken is echt zoveel beter. De hele productie en de acteurs leverden een excellente prestatie. Zelfs een week later moest ik er nog aan terugdenken. De musical heeft mij echt diep geraakt. Ik heb vernomen dat er binnenkort een nieuwe film uitkomt van Les Misérables. Wel, hij zal al zeer goed moeten zijn om de musical uit het Londense West End te verslaan.

Voor meer informatie en tickets voor de musical Les Misérables, klik hier