Mamma Mia! Musical in Prince of Wales Theatre

In de musical Mamma Mia word je meegenomen op een avontuur over een moeder, een dochter en drie mogelijke vaders, naar een eiland. Een ding staat vast, dit avontuur vergeet je nooit. Met de muziek van ABBA natuurlijk!

De musical Mamma Mia! speelt zich af op een Grieks paradijselijk eiland. Op de avond van haar huwelijk, trekt een dochter erop uit om de ware identiteit van haar vader te achterhalen. Een probleem, want er blijken drie mannen te zijn die haar vader zouden kunnen zijn. Haar moeder heeft immers met alle drie een relatie gehad 20 jaar geleden. Het verhaal over liefde, blijdschap en vriendschap zit boordevol met nummers van ABBA. Je zal ervan verschieten hoe vaak je de neiging zal hebben om mee te zingen met liedjes zoals:

  • Souper Trouper
  • Mamma Mia
  • Thank You For The Music
  • Dancing Queen
  • Knowing Me, Knowing You

Meer dan 10 miljoen mensen bezochten deze musical reeds en werden verliefd op de personages, het verhaal en de muziek die van Mamma Mia! een echte feel-good musical maken.

Duur: de Mamma Mia-musical duurt 2u en 30 minuten met een pauze van 15 minuten
Prijs: je hebt een ticket voor de musical Mamma Mia vanaf 70 euro.

Voor meer informatie en tickets voor de musical Mamma Mia, klik hier 

Ik had de film Mamma Mia! al gezien, maar je kan hem absoluut niet vergelijken met de musicalversie van Mamma Mia die ik in Londen heb gezien. De acteurs van de musical waren werkelijk fantastisch. Ze waren super grappig en tegelijkertijd zeer ontroerend. Het verhaal zat dan ook prachtig in elkaar. Vanaf het begin leef je mee met de personages. We hadden plaatselijk die redelijk goed vooraan lagen, dus we hadden ook een heel mooi zicht op de voortreffelijke decors. Gedurende de hele musical heb je zin om mee te zingen. Dat is een heel leuk gevoel. Na de voorstelling kregen de acteurs een staande ovatie. Dat heb ik nog niet veel meegemaakt. De musical Mamma Mia was echt een super ervaring!

Voor meer informatie en tickets voor de musical Mamma Mia, klik hier