Shrek: de musical in het Theatre Royal Drury Lane

Shrek: de musical is gebaseerd op het verhaal en de personages uit de alombekende Oscarfilm Shrek. Ga samen met de, ongewone, held Shrek en zijn loyale vriend Donkey op avontuur om de bevallige, maar temperamentvolle,  Prinses Fiona te redden uit de toren waarin ze gevangen wordt gehouden. In deze toren wordt Prinses Fiona bewaakt door een vuurspuwende en door liefdesverdriet overweldigde draak. Voeg aan dit avontuur nog een koning toe die een complex heeft over zijn lengte, enkele bekende sprookjesfiguren en een koekje met een air, en je hebt alle ingrediënten voor dé musical komedie van het moment op de Londense West End: Shrek.

Shrek: de musical brengt alle personages uit de film tot leven in een wervelende musicalproductie die de sprookjeswereld volledig op z’n kop zet. De musical Shrek draait om zang, dans, magie, romantiek en humor. Een onweerstaanbare mix. Smeer alvast je stembanden om mee te zingen met hét nummer uit Shrek: I’m a believer!

Duur: Shrek: de musical duurt ongeveer 2u 30 minuten
Prijs: je hebt al tickets voor Shrek: de musical vanaf 60 euro!

Voor meer informatie en tickets voor Shrek: de musical, klik hier 

Het Theatre Royal Drury Lane mag dan een van de oudste theaters zijn van Londen, het is er geweldig! Wat een ervaring! We zijn met onze kinderen naar de musical van Shrek gaan kijken en ze vonden het geweldig. Zij niet alleen, maar ook wij als ouders. De actrice die Fiona speelt is echt super. Ze straalt helemaal op het podium. De speciale chemie tussen Shrek en Donkey uit de film zie je ook op het theater helemaal tot leven komen. De liedjes zijn zeer grappig en ook Lord Farquaad heeft ons meermaals doen schaterlachen. De draak is zeer indrukwekkend, zoiets hadden we nog nooit gezien. Kortom: een echte aanrader. De musical kreeg op het einde dan ook een terechte staande ovatie!”

Voor meer informatie en tickets voor Shrek: de musical, klik hier