The Phantom of the Opera in Her Majesty’s Theatre

De musical van de Phantom of the Opera is een van de lievelingsattracties van de toeristen die Londen gaan bezoeken. De musical is geschreven door de alom geprezen Andrew Lloyd Webber en heeft al verschillende belangrijke musicalprijzen gewonnen.

De romantische musical die Andrew Lloyd Webber geschreven heeft, is gebaseerd een boek dat geschreven werd door Gaston Leroux. Het boek gaat over het leven onder het podium van het grote Operahuis van Parijs. Een mysterieus spook terroriseert de Paris Opera met als doel om zijn muze, Christine, de hoofdrol te geven in de operavoorstellingen die in de Parijse Opera plaats vinden.

De musical won reeds de Laurence Olivier-prijs, de Evening Standard Award voor Beste Musical en 7 Tony Awards. De Phantom of the Opera Musical loopt ondertussen al enkele jaren en is een echte must see!

Boek je tickets voor de Phantom of the Opera goed op voorhand, want de beste plaatsten zijn zeer snel uitverkocht. Als je bij CitytripjeLonden.com een ticket koopt, dan is het volgende in de prijs inbegrepen:

  • Ticket voor de musical
  • Alle administratiekosten

Duur van de musical: ongeveer 2 uur en half
Prijs: vanaf 72,5 euro

Voor meer informatie en tickets voor Phantom of the Opera, klik hier 

Dit is wat onze bezoekers van de voorstelling vonden:

Als je de Phantom of the Opera volledig tot zijn recht wil laten komen, dan heb je goede plaatsen nodig. Gelukkig konden we zeer goede tickets boeken via CitytripjeLonden.com. De acteurs, zangers en dansers waren allemaal ontzettend getalenteerd. We werden er allemaal sprakeloos van. De zang was prachtig en nog stukken beter dan de film die enkele jaren geleden van de Phantom of the Opera is uitgebracht geweest. Ik had gedurende de hele voorstelling kippenvel en dat wil wel iets zeggen. We hebben na de musical in Londen ook meteen de CD gekocht om er thuis nog van de kunnen na genieten.

Voor meer informatie en tickets voor Phantom of the Opera, klik hier