We Will Rock You Musical in het Dominion Theater

De We Will Rock You Musical in Londen is één en al power. De musical werd geschreven door Ben Elton en Queen zelf en brengt je naar een wereld in de toekomst waar rock music verboden is. Er is maar een iemand die de wereld kan redden: Galileo!

De We Will Rock You Musical is een echte mega-productie. Al meer dan 5 miljoen mensen bezochten het Dominion Theater in Londen om het spektakel te beleven. De zangprestaties zijn top, de acteurs zorgen ervoor dat je wordt opgezogen in het verhaal. Maar het leukste van alles aan deze musical zijn natuurlijk de bekende liedjes van Queen waaronder:

  • It’s a Kind of Magic
  • Killer Queen
  • I Want To Break Free
  • Bohemian Rhapsody
  • We Will Rock You
  • Radio Ga Ga
  • Somebody to Love

Hoe verder de musical vormt, hoe meer je de neiging hebt om de liedjes mee te zingen en dat mag. Heel de zaal doet het!

Duur van de musical: 2u en 40 minuten
Prijs: vanaf 57 euro. Dit is veel goedkoper dan als je de tickets voor de We Will Rock You musical ter plaatse koopt!

Voor meer informatie en tickets voor de We Will Rock You Musical, klik hier 

De naam van de We Will Rock You-musical zegt het al helemaal: de muziek van Queen en de acteerprestaties rocken helemaal! De muziek was super en je kan de teksten woord voor woord meezingen. De musical was ook ontzettend grappig. Je wordt er ontzettend goed gezind door. We bezochten de We Will Rock You-musical tijdens onze citytrip in Londen samen met een zoon van 10 en onze dochter van 18 en ze zijn nu beiden ontzettende fan van Queen. De tickets die we kochten via CitytripjeLonden.com zorgden ervoor dat we zeer goede plaatsen hadden. Hierdoor konden we volledig opgaan in de sfeer van de musical en alles van dichtbij bewonderen.

Voor meer informatie en tickets voor de We Will Rock You Musical, klik hier