Wicked Musical in Apollo Victoria

Wicked is een overweldigende en duizelingwekkend musical over het vroegere leven van de legendarische heksen uit L. Frank Baum’s klassieke verhaal: The Wonderful Wizard of Oz (de Tovenaar van Oz). In Wicked wordt het verhaal verteld van een onwaarschijnlijke, maar bestaande vriendschap tussen twee meisje die elkaar voor het eerst ontmoeten op de school voor tovenaars.

De avonturen die ze in de wereld van Oz beleven, leiden ertoe dat ze vanaf dan door het leven gaan als Glinda The Good en de Wicked Witch of the West. Beleef deze onvergetelijke musical op de Londense West End, die al ettelijke prijzen gewonnen heeft en ontdek dat je niet het hele verhaal van het land van Oz kent.

The musical Wicked won al 15 voorname prijzen waaronder een Grammy en 3 Tony Awards. Al meer dan 2 miljoen mensen gingen de musical Wicked bekijken sinds 2003.

Duur: de musical Wicked duurt 2 uur en 30 minuten (met een pauze van 15 minuten)
Prijs: tickets voor Wicked heb je vanaf 55 euro.

Voor meer informatie en tickets voor de musical Wicked, klik hier 

Ik heb al zeer veel musicals gezien in West End, Londen. Maar ik moet toegeven dat Wicked toch wel veruit de beste musical is die ik ooit gezien heb. De actrice die Elphaba speelt was werkelijk super. Ze had een magische stem die ze zo goed kon beheersen. Ook het verhaal en de verhaallijn waren uitmuntend. De hele cast wist de ganse tijd te verrassen en je omver te blazen. Een vriendvan mij kocht onze tickets voor Wiked via CitytripjeLonden.com en we hadden plaatsen in het midden van het theater. Beter konden we niet zitten om ten volle van deze musical te genieten. Ons hoogtepunt van de musical was het moment waarop één van de heksen “Defying Gravity” begon te zingen. Het was een echt kippenvelmoment!

Voor meer informatie en tickets voor de musical Wicked, klik hier