Goedkope Hotels Olympische Spelen

Het gaat druk zijn tijdens de Olympische Spelen in Londen. Je boekt dus best goed van tevoren je hotel. Zo kan je citytrip in Londen tijdens de Olympische spelen toch vlot verlopen. We zetten hier enkele goedkope hotels rond het Olympic Stadium op een rijtje. Deze zijn afkomstig uit het aanbod van onze partner booking.com

Klik hier voor een uitgebreider aanbod van goedkope hotels in Londen

 

Novotel London Greenwich

Het Novotel London Greenwich ligt naast Greenwich Station, op 10 minuten rijden van de O2 Arena. En hoewel het hotel 4 sterren heeft, is het een redelijk goedkoop hotel. Zeker als je weet dat het Novotel London Greenwich ook nog eens over een fitnesscentrum, een stijlvol restaurant en ruime slaapkamers beschikt.

Het hotel bevindt zich op 10 minuten lopen van het Greenwich Park en het Koninklijk Observatorium. Canary Wharf is binnen de 15 minuten bereikbaar en de Greenwich Pier op 5 minuten wandelen. Neem gerust je kinderen mee. Want als ze jonger zijn dan 16, dan verblijven en ontbijten ze gratis.

 

 

Adres

173-185 Greenwich High Road

(6,8 km van Olympic Stadium)

 

 

De Organjecamping

De Oranjecamping mag dan geen echt hotel zijn, het is de best betaalbare oplossing om in Londen te verblijven in de buurt van het Olympisch Stadium. De camping is op 15 minuten gelegen van de O2 Arena. Ze werd speciaal opgezet om te dienen als goedkoop hotel in Londen tijdens de Olympische Spelen in 2012. Je veiligheid wordt er zeker gegarandeerd, want de camping wordt 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast is er op het terrein ook een amusementscentrum en een businesscentrum gelegen.

De locatie is ook niet mis. De Oranjecamping ligt aan de oevers van de rivier de Theems. Op 15 minuten wandelen van het metrostation North Greenwich. Een groot voordeel, want op 10 minuten ben je in het centrum van de Olympische Spelen in Stratford.

Je kan er verblijven in een huisje of in een tent. Sommigen hebben zelfs een eigen badkamer.

Adres

West Parkside
Greenwich, Londen, SE10 0RU

(5,7km van Olympic Stadium)

 

Small Russell Square

Small Russell Square ligt recht in het hartje van Londen. Op zo’n 10 minuten wandelen van het station King’s Crossing en de British Library en zeer dicht bij de metro. Zo geraak je zeer snel bij alle Olympische locaties. In het hotel slaap je goed voor weinig geld en heb je gratis toegang tot WiFi.

Het hotel biedt bedden in gemeenschappelijke slaapzalen aan. Je krijgt beddengoed en je kan een kluis gebruiken om je persoonlijke spullen in op te slaan. De douches en badkamer zijn gedeeld. Je kan heel de dag binnen en buiten lopen want de receptie is 24 uur per dag toegankelijk.

De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een grote televisie. Je kan er ook zelf je potje koken als je wil. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je kleren te wassen.

Adres

70-72 Guilford Street
Bloomsbury, Londen, WC1N 1DF

(7,4km van Olympic Stadium)