Reizen naar Londen

Naar Londen kan je reizen op verschillende manieren. Je kan er naartoe met het vliegtuig, met de trein, per auto en zelfs per boot. Van waar je ook wil vertrekken, er is steeds een goedkope manier om  in Londen te geraken. Indien je ervoor kiest om naar Londen te gaan met de trein, dan biedt de Eurostar de beste oplossing. Als je graag met de auto naar Londen gaat, dan is P&O Ferries de beste keuze. Je kan immers met je auto op het schip rijden. Natuurlijk is ook het vliegtuig een goede oplossing. Hiervoor raden wij een vlucht met Connections aan.

Eurostar

Reis in een oogwenk naar hartje Londen vanuit België en Nederland. Lekker makkelijk! Kijk op de website voor meer informatie.
Klik hier voor meer info en prijzen

P&O Ferries

P&O Ferries is één van de grootste ferry operators met 5 routes vanuit België, Nederland en Frankrijk naar Groot-Brittannië. Perfect voor als je je auto wil meenemen voor je citytrip.
Bekijk hun aanbod hier

Connections

Connections is gespecialiseerd in de voordeligste luchtvaarttickets wereldwijd en in reizen voor wie op een vrije manier de wereld wil ontdekken.
Klik hier voor de Londen aanbiedingen

 

CheapTickets

CheapTickets is marktleider in goedkope vliegtickets. Ze vergelijken het aanbod van verschillende luchtvaartmaatschappijen en bieden de goedkoopste oplossing aan.
Zoek hier naar de goedkoopste vliegtickets

eBookers.be

Om snel en eenvoudig een vlucht te boeken naar Londen, moet je zeker eens op eBookers.be een kijkje gaan nemen.
Klik hier om het Londen-aanbod van eBookers.be te verkennen.