Boot naar Londen

Wil je de auto meenemen naar Londen en naar Engeland gaan per boot? Dat kan! Niet alleen is het zeer eenvoudig, het is ook een zeer leuke en aparte ervaring. Je moet het zeker eens gedaan hebben. Of je nu in België of Nederland woont, er is steeds een haven in de buurt van waaruit je de ferry kan nemen naar Engeland

Vertrekhaven boot naar Engeland

Indien je in België woont, dan kan je best de veerboot nemen in Zeebrugge of Calais. Onze voorkeur gaat persoonlijk uit naar Calais. Van daaruit heb je immers de kortste verbinding tussen Frankrijk en Groot-Brittanië en het is de haven van waaruit de meeste veerboten vertrekken naar Engeland. Zeebrugge daarentegen ligt zeer centraal en is ontzettend goed bereikbaar. Het is niet voor niets de belangrijkste passagiershaven in Vlaanderen.

Indien je uit Nederland afkomstig bent, dan is de haven van Rotterdam de beste oplossing.

Per boot naar Engeland

Neem je graag je eigen auto mee naar Londen? Dan is de boot nemen naar Engeland een van de beste oplossingen. Je kan immers zoveel bagage meenemen als je wil, en de inchecktijden zijn zeer kort. Je bent wel best ongeveer een anderhalf uur op voorhand ter plaatse in de haven.

Tijdens je vaart naar Engeland kan je genieten van de zee, maar ook van de rust in een van de vele lounges. Had je graag een hapje gegeten? Dat kan natuurlijk ook in een van de restaurants. Of als je thuis nog iets vergeten bent, dan kan je dat gauw nog even kopen in een van de shops aan boord. Een ding staat vast: je zal je niet vervelen tijdens je reis naar Londen!

Goedkoop per boot naar Engeland

De boot nemen voor een citytrip in Londen is steeds een van de voordeligste oplossingen. Dat neemt echter niet weg dat je van nog goedkopere tarieven kan genieten als je goed op voorhand je plaatsen reserveert.

Klik hier om tickets te reserveren.