Eurostar naar Londen

De gemakkelijkste manier om in Londen te geraken vanuit Nederland of België, is met de Eurostar. De Eurostar is veruit de snelste en gemakkelijkste manier om te reizen tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk via de kanaaltunnel. Door de Eurostar te nemen, kan je reizen in comfort en de lange aanschuifrijen van de luchthavens vermijden. Daarbij komt nog dat de Eurostar helemaal niet zo duur is, en dat er meerdere treinen per dag naar Londen rijden.

Eurostar reisinformatie

Er vertrekken dagelijks verschillende treinen vanuit Brussel naar Londen en de rit van Brussel naar Londen (St Pancras Station) duurt maximum 1u en 51 minuten. Je bent er werkelijk in een mum van tijd. De Eurostar rijdt dan ook ongeveer 300 km per uur. Razendsnel dus.

Eurostar Tickets Londen

De Eurostar nemen is helemaal niet duur. Woon je in Nederland of België? Dan reis je zelfs gratis van in het station in je buurt, naar Brussel vanwaar de Eurostar vertrekt. Praktischer en goedkoper kan haast niet. Zo heb je al een kaartje vanaf €88 per rit.

Hoe reizen naar Londen met de Eurostar?

  1. Hieronder kan je je gewenste vertrek- en aankomstdatum invullen. Zo zie je meteen hoeveel je kaartje zou kosten.
  2. Volg de instructies op de website. Na je betaling ontvang je je tickets per e-mail.
  3. Neem deze tickets mee naar Brussel-Zuid van waaruit de Eurostar vertrekt. LET OP! Deze tickets kan je ook gebruiken vanuit elke Nederlands of Belgisch station.
  4. Zorg dat je minsten 30 minuten voor vertrek in Brussel-Zuid bent. Op deze manier kan je op je gemak nog iets drinken en ten volle genieten van je reis. Je bagage zal ook door een scanner moeten, maar dat gaat meestal redelijk snel.
  5. Na één uur en 51 minuten kom je aan in St Pancras Station in Londen en kan je beginnen aan je welverdiende citytrip in Londen.