Harrods

Als je binnenstapt in Harrods, dan wordt je onmiddellijk verwelkomt door portiers die je kan herkennen aan hun groene, klassieke uniformen. Harrods is een van de meest bekende bezienswaardigheden van Londen. Als je langs de deuren binnen wandelt, dan kom je terecht in een spectaculaire winkelbeleving. Je zal er een mix tegenkomen van traditionele Britse winkelinrichtingen en moderne inrichtingen. Oud producten, maar ook de allernieuwste high-tech. Lekker gebakjes, maar ook chique kledij.

Harrods is al in Londen gevestigd sinds 1834, neemt meer dan vijf hectare in en is gelegen in de exclusieve buitenwijk Knightsbridge. Er zijn 330 afdelingen en 32 restaurants. Je kan er genieten van een internationale keuken, maar evengoed van de traditionele Engelse thee. Iedereen vindt er wat wils. De slogan van Harrods is dan ook niet voor niets: Omnia Omnibus Ubique: Alles voor iedereen, overal.

Zo is er een legendarische hal die helemaal gewijd is aan eten: de Food Hall. Je vind er ook de meest unieke kerstverlichting en als je een cadeau zoekt dat nog niemand heeft, dan moet je hier zijn. Het aanbod is werkelijk enorm. Let wel op welke kledij je draagt als je Harrods zou willen gaan bezoeken. Sandelen en korte broeken zijn er niet toegelaten.

Openingstijden

Alle dagen van het jaar. Zelfs op feestdagen.

Toegang

Gratis toegang .

Adres

87-135 Brompton Road

Metro
  • Knightsbridge