Hard Rock Café Londen

Het Londense Hard Rock Café is gelegen in Old Park Lane en werd op 14 juni 1971 vlakbij Hyde Park Corner geopend. Het was het eerste Hard Rock Café ter wereld. Het café werd geopend in een voormalige Rolls-Royce showroom en werd meteen een van de meest bekende bezienswaardigheden in Londen en is vandaag nog steeds het meest bekende café van Londen. Nog dagelijks kan je in het Hard Rock Café echte rocksterren tegenkomen die er een lekkere hamburger gaan eten of er een jam-sessie gaan spelen.

Je kan in Hard Rock Café zeer lekker eten, maar hetgeen waarvoor de meeste toeristen tijdens hun citytrip in Londen voor naar het Hard Rock Café gaan, zijn de vele rockgitaren en andere rockspullen zoals posters en handtekeningen die er tegen de muur hangen.

Tussen al dit rockmateriaal vind je daarnaast ook Eric Clapton’s Lead II Fender. Als je vandaag het Hard Rock Café binnenwandelt, dan stap je ongeveer 40 jaar terug in de tijd, want het gebouw is sinds de oprichting bijna niet veranderd.

Als je je diner of maaltijd in het Hard Rock Café van Londen op voorhand boekt via CitytripjeLonden.com, dan hoef je niet in de rijen aan te schuiven en kan je meteen genieten van je eten.

Boek Nu

Wij bezochten het Hard Rock Café voor de eerste keer toen we in Londen waren om de Olympische Spelen bij te wonen. We werden zeer hartelijk verwelkomd door de mensen die in het restaurant opdienen waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. Ik bestelde een rode wijn en een hamburger en ze vroegen meteen vriendelijk hoe ik deze het liefste bereid had. Toen wist ik meteen dat dit restaurant met een groot rockgehalte toch ook zeer veel aandacht had voor lekker eten. Mijn man was zeer aangenaam verrast door het grote aanbod aan hamburgers en kon er niet aan weerstaan om er twee te eten. Het was een ontzettend gezellige avond waar we hard van genoten hebben.

Klik hier voor meer info over het Hard Rock Café en om tickets te bestellen zodat je niet in de wachtrij moet staan!