Madame Tussauds Londen

Iedereen kent Madame Tussauds van de wassen beelden van beroemdheden van over heel de wereld. Maar de laatste jaren is Madame Tussauds veel meer geworden dan dat. Naast de wassen beelden, kan je in het museum ook veel interactieve tentoonstellingen bezoeken. In het museum Madame Tussauds slaagt men erin om glitter en glamour zonder enige moeite te combineren met beelden uit de rijke wereldgeschiedenis. Deze beelden van al deze personages kan je bewonderen in 14 spannende, interactieve zones.

Daarnaast is er sinds dit seizoen ook een 4D film over de Marvel Super Heroes. Je zal Spiderman herkennen, maar ook de Hulk en vele andere actiehelden. Tijdens je bezoekje aan Madame Tussauds zal je de kans hebben om over de rode loper te lopen en te poseren naast onder andere Johny Depp, Victoria en David Beckham, Kate Moss, Leonardo DiCaprio, Brad, Angelina, Michael Jackson en vele andere bekende artiesten. Maar ook heel de Britse familie staat er opgesteld.

Indien je Madame Tussauds zou willen bezoeken tussen 12u en 15u, dan kan het zeer goed zijn dat je lang moet aanschuiven in de rij. Daarom raden wij je aan om je ticket op voorhand te kopen.

Duur: een bezoekje aan Madame Tussauds in Londen neemt ongeveer 3 uur in beslag Tickets: € 32,10 – ACTIE (dit is normaal gezien 36 euro)

Boek Nu

Toen wij een maandje geleden op citytrip in Londen gingen, zijn we ook Madame Tussauds gaan bezoeken. Gelukkige kochten wij op voorhand via CitytripjeLonden.com onze kaarten, want er waren wachtrijen van meer dan een half uur. Maar wij mochten dus gewoon langs de ingang lopen en binnenwandelen omdat wij onze tickets al op voorhand besteld hadden. Het museum zelf is ook echt wel de moeite met al die prachtige wassen beelden. Je ziet vaak het verschil niet tussen een echte persoon en het beeld. Super. Ik heb nu ook een foto-album vol van foto’s met mezelf naast een beroemdheid. Altijd leuk om samen achteraf nog eens te bekijken.

Klik hier voor meer info en tickets voor een bezoekje aan Madame Tussauds in Lond