Wandelen en tours

Londen heeft zoveel om te ontdekken. Maar hoe begin je eraan? Je kan natuurlijk heel je citytrip in Londen zelf plannen, maar dan is de kans groot dat je maar een algemeen beeld van de stad krijgt. En de details zijn meestal net iets pittigers. Daarom dat het interessant is om mee te gaan op een tour of wandeling doorheen Londen.

Het aanbod aan tours en wandelingen in Londen is zeer uitgebreid. En voor ieder is er wel wat wils. Ben je op zoek naar de historische achtergrond van Londen, of wil je meer te weten komen over de muziekgeschiedenis van de stad? Het kan allemaal!

Je hoeft je ook niet te beperken tot Londen. Er zijn immers excursies die een bezoekje aan Londen combineren met een passage bij Stonehenge en het Kasteel van Windsor. Zeker het overwegen waard! Daarnaast kan je kiezen of je dit alles op één dag doet, of wil je het verspreiden over meerdere dagen? Dat kan, er zit in ons aanbod zeker een excursie dit volledig aan je verwachtingen beantwoordt!

Je komt het meeste over Londen te weten onder begeleiding van een ervaren gids. Iemand die de stad door en door kent en die zijn kennis met jou wil delen. Je ontdekt samen de verborgen schatten van de stad. Je leert de stad helemaal kennen. Misschien zelfs beter dan een rasechte Londenaar!

Fiets rondleiding Olympische Spelen
De Olympische Spelen van Londen 2012 waren fantastisch. Bezoek de sportcentra waar de medailles gewonnen werden en het Olympische stadium onder de leiding van een ervaren gids en snuif de sfeer van de Olympische Spelen zelf op tijdens deze interessante en gezellige fietstocht!
Klik hier voor meer info over de fietstocht

Harry Potter Studio’s Rondleiding
Neem zelf een kijkje achter de scherm van de Harry Potter-films. Bezoek het kantoor van Dumbledore en leer alles over de special effects die in de film gebruikt werden. Echt een aanrader voor de Harry Potter-fan. Vergeet zeker je fototoestel niet meer te nemen, want er zijn zeer veel mogelijkheden om prachtige foto’s te nemen!
Klik hier voor meer info over de Harry Potter rondleiding in de studio’s 

Jack The Ripper rondleiding en spookwandeling
De meest gezochte en beruchte moordenaar is tot op vandaag nog steeds onbekend. Wie  pleegde er toch al die moorden? Ga zelf op ontdekking op deze griezelige rondleiding doorheen de griezelige steegjes die Londen rijk is en herbeleef de tijd van toen.
Klik hier voor meer info over de Jack The Ripper-tour