Fiets Excursie Olympische Spelen

Spring in het zadel voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Met deze fiets excursie in Londen bezoek je de locatie waar de voornaamste wedstrijden zullen doorgaan tijdens de Olympische Spelen in Londen. Onderweg naar het Olympic Park, kan je bekende Londense bezienswaardigheden zien zoals Tate Modern, Schakespeare’s Globe Theatre en de Tower Bridge. Tijdens de fietstocht wordt je begeleid door een Engelstalige gids. Hij vertelt je alles over de rijke geschiedenis van Londen doorheen de eeuwen, maar natuurlijk ook over alles wat de Olympische Spelen van 2012 in Londen aanbelangt.

De fietstocht start in South Bank in Londen, en gaat dan verder langs de verschillende bezienswaardigheden langs de Theems, naar uiteindelijk het Olympic Park. Voor de lunch maak je een tussenstop in Europa’s grootste winkelcentrum, met een prachtig overzicht over het Olympic Park. Tijdens de terugtocht kom je langs Victoria Park, Regents Canal en Brick Lane. Aankomen doe je terug in South Bank.

De fiets excursie duurt ongeveer 7 uur en in totaal leg je 32 kilometer af. Maar geen paniek, er wordt aan een rustig tempo gefietst zodat iedereen kan volgen.

Klik hier voor meer info en om tickets te boeken

Inbegrepen in de fiets excursie
  • Fietstocht
  • Huur van een fiets
  • Huur van een helm
  • Gids
Prijs

+/- € 35

Boeken

Boek hier de fiets excursie over de Olympische Spelen in Londen

Opgelet

Via mail zal je een online voucher krijgen. Neem dit zeker mee als je op excursie gaat. Het fungeert als betalingsbewijs.