Londen Rock Music Tour

Ben je een muziekliefhebber en wil je de plekken in Londen ontdekken die een voorname rol hebben gespeeld in de Britse rockgeschiedenis? Dan is deze tour zeker iets voor jou. Er zijn twee rondleidingen waar je uit kan kiezen. Eentje in de voormiddag en eentje in de namiddag. In een kleine groep van maximum 16 personen trek je erop uit om de rock en roll bezienswaardigheden van Londen te gaan ontdekken. Zo passeer je in het noorden van Londen in Soho en ga je ook naar Camden Town, Hampstead Village and Heath, Archway, Islington en Muswell Hill.

De ochtenrondleiding (duur 3,5u)

Tijdens deze rondleiding, rij je per bus land de hitorische Londense buurten waaronder Soho, Islington en Camden Town en kom je langs de plaatsen die een belangrijke plaats hebben gespeeld in de Britse rockmuziek. Tijdens deze tour zal je het kantoor van Paul McCartney kunnen bewonderen dat vol hangt met de Gouden Platen en je komt ook langs het appartement waar de wereldberoemde song ‘Yesterday’ geschreven werd. Daarnaast passeer je langs het appartement dat door de Beatles gedeeld werd en kan je wandelen over het bekende zebrapad op Abbey Road net buiten de opnamestudio van de Beatles. Je zal ook ‘Tin Pan Alley’ bezoeken waar de Rolling Stones hun eerste CD opnamen en de Pink Floyd Studios. Maar ook de belangrijkste plekken van onder andere Jimi Hendrickx, Amy Winehouse, U2, The Clash, the Sex Pistols, Queen, The Who, Zombies, Madness, Elton John komen aan bod.

Prijs: +/- 38 euro

Klik hier voor meer informatie over de tour en om tickets te boeken

De middagrondleiding (duur 3,5u)

Tijdens de tour die in de middag plaatsvindt, ligt de nadruk meer op de plaatsen waar bekende Britse artiesten optraden, clubs, rock hotels, platen labels, boeking bureau’s en studio’s. Een van de hoogtepunten van deze excursie is ook de wandeling over het beroemde Abbey Road. Je zal ook de plaats bezoeken waar Jimi Hendrix geleefd heeft en gestorven is. Waar Freddie Mercury en Queen rondhingen en het hoofdkwartier van Led Zeppelin. Andere plaatsen die je zal bezoeken zijn gelinkt aan The Rolling Stones, Eric Clapton, Cream, Pink Floyd, Bob Marley, Elton John, Bowie, The Sex Pistols, The Beatles en vele anderen.

Prijs: +/- 38 euro

Klik hier voor meer informatie over de tour en om tickets te boeken

Rondleiding van een hele dag (8 uur)

Dit is een combinatie van de rondleiding in de voormiddag en die van de namiddag.De ultieme manier om het de Londense Rockgeschiedenis zelf te beleven.

Prijs: +/- 75 euro

Klik hier voor meer informatie over de tour en om tickets te boeken