Rondleiding met een taxi door Londen

Trek op avontuur door het levendige Londen met een persoonlijke gids aan je zijde, geniet en leer bij over Londen door de ogen van een lokale prive-gids. Je zal een heel ander Londen te zien krijgen.

De gekende Britse accentente, de afternoon tea, de Tower Bridge, de Big Ben en Westminster Abbey. Je kan ze allemaal zelf te voet gaan bezoeken. Maar het risico is dan dat je enkel het toeristische Londen bezoekt en niet het échte Londen. Als je het Londen zoals het echt is wil ontdekken, dan is het zeer interessant om een lokale gids ter hand te nemen en de stad van dichtbij te gaan bewonderen. Een privérondleiding met een typische Londense taxi is hier de uitstekende gelegenheid voor.

Met deze tour krijg je een persoonlijke chauffeur en gids die je rondleiden door Londen. Hierdoor kan je Londen bezoeken en bekijken op je eigen tempo. Je kan uit je taxi stappen wanneer je wil om foto’s te nemen en zelf bepalen hoeveel tijd aan je de verschillende Londense bezienswaardigheden wil besteden.

De Engelstalige chauffeurgids is van alle belangrijke Londense weetjes op de hoogte en kan je perfect gidsen door de talrijke straatjes en wijken die Londen rijk is. Zo kunnen ze je op de snelst mogelijk manier bij de historische bezienswaardigheden, paleizen, musea, galerijen en winkels brengen.

Je kan een algemene rondleiding volgen waarbij je onder andere de Tower of London, Tower Bridge, Soho, Trafalgar Square en andere bekende Londense bezienswaardigheden bezoekt, of je kan je eigen route zelf uitstippelen. Je chauffeur en gids brengt je graag naar de allerbeste plekken. Je krijgt echt waar voor je geld, want voor een vast bedrag wordt je met maximum 5 mensen door de stad rondgereden in een privé-taxi.

Duur: de persoonlijke rondleiding per taxi neemt ongeveer twee uur in beslag.

Prijs: +/- 80 euro voor maximum vijf personen

Klik hier voor meer informatie over de privérondleiding per zwarte taxi door Londen