Win een reis naar Londen in de schaduw van Sherlock Holmes

Op reis gaan naar, of een citytrip in Londen, dromen we daar allemaal niet van? Natuurlijk wel! Maar wie zal dat betalen? Wel, misschien is het vandaag je lucky day en kan je gratis op citytrip naar Londen via een wedstrijd met Telenet.

Deze week wordt de DVD van Sherlock Holmes – A game of shadows gelanceerd. Dat wil ook zeggen dat je de film zal kunnen bekijken via de videotheek van Telenet. En dat willen ze in de kijker zetten.

Wat je kan winnen

Wat je kan winnen is echt wel super. Je kan immers tijdens je verblijf in Londen in de voetsporen treden van Sherlock Holmes himself (in de film gespeeld door Robert Downey Jr.) en zijn assistent Watson (gespeeld door Jude Law). Zo maak je kans om de film helemaal te herbeleven en langs de locaties gaan waar de strijd tegen Professor Moriaty gestreden werd (de slechterik in de film).

[image img=”http://citytripjelonden.com/wp-content/uploads/2012/06/sherlock-holmes-tour-toer-londen-london-dvd-150×150.jpg” url=”http://citytripjelonden.com/wp-content/uploads/2012/06/sherlock-holmes-tour-toer-londen-london-dvd.jpg” lightbox=”true” align=”left” rel=”gallery” alt=”Jack the Ripper-tour en spookwandeling in Londen”]

Telenet geeft een reis voor 2 personen naar Londen weg. Je verblijft 3 nachten in een 3 sterren hotel met ontbijt en je krijgt een rondleiding langs de filmlocaties. Zo bezoek je Richmond Park en Silverstone in Docklands. Daarnaast mag je gaan lunchen in The Punch Bowl (een pub die uitgebaat wordt Guy Richie, de regisseur van de film, himself).

De vraag die je moet beantwoorden is: Wie speelt de rol van Sim in A Game of Shadows? (tip: kijk even op IMDB en je weet het meteen)

De wedstrijd vind je hier

Jammer genoeg kan natuurlijk niet iedereen winnen. Geen paniek, als je zelf op citytrip naar Londen gaat zijn er tal van andere mogelijkheden om in de voetsporen van Sherlock Holmes te treden en het Londen van 1888 te ontdekken. De Jack The Ripper-wandeling door Londen bijvoorbeeld. Ook een echte aanrader!

Recent Related Posts